Met de auto naar Benidorm

Per auto


De afstand Nederland-Benidorm is met de auto afhankelijk van de gekozen route en de vertrekplaats in Nederland ongeveer 1900 tot 2200 kilometer. De 2 belangrijkste routes zijn via Luxemburg-Metz-Lyon-Orange-Montpellier-Barcelona-Valencia,Benidorm via de A31, A7, A9 en AP7 of Lille-Parijs-Vierzon-Clermont/Ferrand-Narbonne-Barcelona-Valencia, Benidorm via de A1, A10, A71, A75, A9 en AP7. Beide routes leiden over tol wegen en kunnen in het hoogseizoen erg druk zijn.


Wilt u de lange rit onderbreken en even lekker bij komen onderweg, klik dan op de onderstaande link of foto.

 

La Vieille Forge


http://www.lavieilleforge.nl

Romantische B&B in een authentieke boerderij in prachtig, oude ommuurde binnentuin Op doorreis naar
b. v Spanje, je waant je even weg van alle hectiek. Kleinschalig en een oase van rust. Zie onze website voor de actuele prijzen.

 


Per vliegtuig:


U vliegt vanaf Amsterdam of Rotterdam of Eindhoven in ca.2 tot 2,5 uur naar Alicante. De tickets kunnen afhankelijk van de vertrekplaats, periode en tijd enorm verschillen in prijs.Het loont dus absoluut de moeite om dit te vergelijken.

 

Tip: Bekijk ook de mogelijkheden op www.transavia.com. Hier kunt u bijvoorbeeld vanaf Eindhoven vertrekken en terugvliegen naar Rotterdam wat veel voordeel op kan leveren. vanaf Alicante zijn er diverse transfers mogelijk die vanuit Nederland online vooraf te boeken zijn.

Een auto huren is natuurlijk een optie maar ook een taxi of bus is goed te doen en vooraf te plannen. Meer informatie kunt u vinden door op google te zoeken naar autohuur alicante of transfers Alicante. U krijgt dan alle aanbieders te zien zodat u dit rustig kunt vergelijken.