..Voor al Uw informatie over Benidorm kijk op:..www.inbenidorm.nl.

Deze populaire grote badplaats aan de Spaanse kust ligt tussen begroeide heuvels en bestaat voornamelijk uit hoogbouw, wat Benidorm een opvallende skyline geeft. Na New York heeft Benidorm de meeste wolkenkrabbers ter  wereld.Naast lange brede stranden biedt de stad erg veel bestaansmogelijkheden en meer dan genoeg winkels. Jaarlijks trekt Benidorm circa vijf miljoen bezoekers. Vooral onder Nederlanders en Engelsen is de stad geliefd. Ook staat de stad bekend om zijn overwinteraars. Benidorm is voor veel toeristen het hoofddoel van hun vakantie, maar het is ook een goed uitgangspunt voor het maken van tochten naar dorpjes in het binnenland.

Met haar twee halve maan stranden van 6,5 kilometer lang en een voortreffelijk klimaat is Benidorm één van de populairste Spaanse badplaatsen.

In deze prachtige badplaats is niet alleen een uitstekend uitgang's leven mogelijk, maar bied u ook een betaalbare vakantie.

Zo kunt in diverse restaurants al vanaf € 6,50  en complete maaltijd nuttigen.

Bij vele restaurants kunt een maaltijd nuttigen tussen de 6 en 15 Euro.

Op de markt zijn diverse souvenirs kraampjes waar u voor weinig geld leuke kleding, schoenen en artikelen kunt kopen.

Komt u de eerste dag laat aan in Benidorm en heeft u nog niet gegeten, geen probleem vele restaurants zijn tot laat open.

Bij restaurant Mariano’s kunt u zelfs 24 uur per dag u kippetje, pizza of pasta’s bestellen.
Hier kunt u gezellig zitten of mee naar huis nemen. Dit restaurant is ongeveer 10 minuten lopen vanaf ons appartement.

Ook kunt u in diverse hotels tussen de 10 en 17 euro genieten van onbeperkt warm en koud buffet.

Maar ook in de nabije omgeving kunt u volop genieten van goedkope restaurants en winkeltjes.

Bijvoorbeeld in Albir met het prachtige strandje waar u volop kunt genieten, vlakbij is een geweldig Japans restaurant genaamd Sapporo waar je voor ongeveer 17,– Euro onbeperkt kunt eten en drinken, of chinees restaurant Hong Kong in Albir (aanrader)